perjantai 3. elokuuta 2012

Loma!

On ollut kiireinen kevät ja kesä. Muutin uuteen asuntoon, töissä on ollut kiirettä ja neuloakin on pitänyt jossain välissä. Lomalla piti tietysti hoitaa ensin rästihommat alta pois ja sitten voikin lähteä Tallinnaan kartuttamaan jo ennestään aika mittavia lankavarastoja. Vielä en ole tehnyt inventaariota kaikista uusista hankinnoista, mutta ainakin pari vyyhteä liukuvärjättyä viron villaa ja jonkin verran virkkauslankaa taisi mukaan tarttua.
Uusi perheenjäsen (kissa) koisaa parhaillaan sängyllä. Langat ovat sen mielestä niin kiinnostavia, mutta omistaja on tylsä ja kieltää niillä leikkimisen:). Kisu on vasta vähän päälle kolmen kuukauden ikäinen ja intoa riittää. Toivottavasti viihtyy kun arki alkaa ja pitää olla yksin kotona työpäivän ajan.
Ehdin liittyä mukaan Neulomon Lankajuoksut 2012 -tempaukseen, mutta Viron reissu ja kipeytynyt käsi ovat estäneet neulomisen aika tehokkaasti. Tänään käsi ei ole enää yhtään niin kipeä kuin eilen, joten jospa laittaisin töllön auki ja urheilua seuratessa hieman kokeilisin jo neuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti