sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Yllytyshullu

Menin sitten liittymään Novitan Neulomossa UWA 2012-tempaukseen, jossa piti tammikuun aikana aloittaa 12 käsityötä ja ne pitää saada valmiiksi viimeistään vappuaattona. Mikäs siinä, jos tekisi jotain pientä ja helppoa, mutta pitikin mennä aloittamaan mm. kaksi pitsihuivia ja hieman haastavammat sukat. Muutamia olenkin jo saanut valmiiksi, mutta tekemistä riittää vielä.
Ensimmäiseksi palmikkolapaset Maija-langasta. Olisin tehnyt paksummasta langasta, mutta oikean värisen langan löytäminen oli yllättävän vaikeata.

Violettia lisää. Ohjeena Annikin palmikkopipo Ullasta. Tein tilaustyönä ja tuli kyllä niin hieno, että olisin voinut pitää itsekin. Lankana Anni-lanka, jota löysin Tokmannista.


Hieman hämärä kuva, mutta eiköhän siitä jotain selvää saa. Kalajoki-sukat, joiden ohje löytyy Ravelrysta. Lanka Novitan Nalle, jonka kevään värikartassa on oikein hennon vihreä väri, jota oli aivan pakko ostaa ainakin yksi kerä.

Toiset palmikkolapaset hieman paksummasta langasta.

Vielä siis 8 työtä kesken ja muutama kuukausi aikaa. Välissä pitäisi vielä muuttaakin. Kiirettä siis pitää seuraavat kuukaudet, mutta itsepähän lähdin tempaukseen mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti